Wednesday, 21 March 2012

awak

assalamualaikum. saat ini, masa ini, jam ini, saya sangat sangat rindukan awak. saya sangat sangat perlukan awak untuk berada di samping saya. kali ni, saya tak boleh nak tipu hati saya lagi. saya rindu nak macam dulu lagi ngan awak. saya rindu nak lepak2 sama sama ngan awak macam orang lain. i miss all the moment with you.  i miss all the moment yang awak betul2 sayangkan saya dulu. saya rindu yang awak selalu ada time saya susah dan senang. agak2 awak boleh jadik macam dulu lagi tak?? saya rindu awak. kalau tuhan bg saya peluang, saya nak sangat lupakan awak. saya tak nak sedih2 lagi. saya taknak hati saya sakit. tapi saya tak boleh nak rasa macam tu. saya sangat sangat rindukan. awakk, awak rindu saya tak? awak ingat saya lagi tak?? before awak tido, awak ingat tak saya? dalam hati awak tu ada saya lagi taK??? saya nak sangat kuar jalan2 ngan awak dua orang je. jalan jalan tengok wayang sama sama, makan sama sama, gelak sama sama. awak, kite boleh macam tu lagi ke?? ada peluang lagi ke saya nak gelak2 ngan awak macam dulu. ohh sedih lah. never mind. kalau awak bukan jodoh saya, saya nak awak tetap jadi kawan saya sampai bile2. janji ngan saya tau tau. okay lah. goodnight and sweet dream my little star :'(




No comments:

Post a Comment