Saturday, 31 March 2012

I may be not perfect as Her

assalamualaikum. saya pun ada perasaan jugak. saya pun ada hati macam awak. awak tak perlu lah nak compare kan saya dengan mana mana wanita pun. awak tak terima saya seaadanya pun. saya try nak jadik terbaik untuk awak, saya try nak tengok awak selalu senyum bila awak dengan saya. saya tahu saya tak boleh nak jadik macam apa yang awak nak. maaf awak. saya adalah saya. dan bukan orang lain. :(

only love you.

Friday, 30 March 2012

jealous :(

assalamualaikum. hmmmmmmm. *mengeluh panjang
aku tak suka rasa macam ni. shitt. damn. ada sape2 kesah tak ngan apa aku rasa selama ni? i had already knew that answer. NO!!!! rasa nak nangis woo. hmm dah stat seleseme then uwwaaaaaaaaa! DAMN. aku benci. kalau ada orang lain dah takpe, pegi main jauh jauh sana. jangan sakit kan hati aku. go away :(

Tuesday, 27 March 2012

time flying fast -.-'

assalamualaikum. apa?? abg nak kawin? haha. so excited woo. tak sabar nak tambah lagi sorang akak tau tau tau. abg aku pun baru je bertunang. and 6 october ni nak kawin da. so mai le ramai ramai datang rumah aku. hee, abg bert nak kawin dah tu. abg kite dah besar la. rasa nya baru semalam dia pakai kan kite baju tym kecik2 dulu. sedih pulak kan. >.< now, dah nak ada anak sendiri dah kan kan?


haha. ni time die bertunang aritu. tu die yang baju oren tu. hish. suke wat muka lah die tu kan kan. taknak la tepek pic banyak2. secreto de amour :)

Wednesday, 21 March 2012

awak

assalamualaikum. saat ini, masa ini, jam ini, saya sangat sangat rindukan awak. saya sangat sangat perlukan awak untuk berada di samping saya. kali ni, saya tak boleh nak tipu hati saya lagi. saya rindu nak macam dulu lagi ngan awak. saya rindu nak lepak2 sama sama ngan awak macam orang lain. i miss all the moment with you.  i miss all the moment yang awak betul2 sayangkan saya dulu. saya rindu yang awak selalu ada time saya susah dan senang. agak2 awak boleh jadik macam dulu lagi tak?? saya rindu awak. kalau tuhan bg saya peluang, saya nak sangat lupakan awak. saya tak nak sedih2 lagi. saya taknak hati saya sakit. tapi saya tak boleh nak rasa macam tu. saya sangat sangat rindukan. awakk, awak rindu saya tak? awak ingat saya lagi tak?? before awak tido, awak ingat tak saya? dalam hati awak tu ada saya lagi taK??? saya nak sangat kuar jalan2 ngan awak dua orang je. jalan jalan tengok wayang sama sama, makan sama sama, gelak sama sama. awak, kite boleh macam tu lagi ke?? ada peluang lagi ke saya nak gelak2 ngan awak macam dulu. ohh sedih lah. never mind. kalau awak bukan jodoh saya, saya nak awak tetap jadi kawan saya sampai bile2. janji ngan saya tau tau. okay lah. goodnight and sweet dream my little star :'(




no title

assalamualaikum
sudah lama rasa nya aku tak meng hupdate blog yang agak usang aku ni. maybe busy dengan test2 dan kehidupan aku pun lebih bagus berbanding sebelum ini. bagus tak bagus jugak lah. just go with the flow. kalau korang bosan nak baca blog aku ni, pegi berambus lah weh. aku tak kacau hidup kau pun. tak minta pun kau terhegeh 2 nak baca la. ehhhh. amboi, marah pulak.
awak awak, nape awak susah nak layan saya elok elok ek??
eee awak ni kan. jahat la. kejam pulak tu. btw, saya tetap sayang kan awak tau tau. okay, aku malu sekarang.
ok tc byee >.<

Friday, 9 March 2012

BENCI!!

aku benci macam ni. aku benci bila air mata aku kuar sebab kau! maaf kalau aku kacau privacy kau. aku tahu, aku bukan sape2 untuk kau. dan aku akan belajar untuk jadik bukan sape2 untuk kau. aku takkan kacau privacy kau. aku tahu aku tak bermakna pun untuk kau. aku pun tahu kau boleh hidup tanpa aku. aku bodoh kan! aku memang gedik2 nak tunggu kau. aku bodoh. last last aku yang sedih. aku bodoh sebab aku sentiasa nak yang terbaik untuk kau. tapi aku? kemarahan dari kau yang aku dapat. kalau kau memang tak ditakdirkan untuk aku. aku trima. jangan bagi harapan kat aku lagi. tolong lah!!!!!!!!!!! pergi jauh2 kalau kau betul betul taknak aku. aku penat hpdup macam ni. kalau ni karma untuk aku, aku terima.  jangan layan aku macam ni. aku penat!!!!!!!!!

Thursday, 8 March 2012

:'(

assalamualaikum. niat aku cuma nak membantu kau. tak salah pun kalau kau cakap elok elok ngn aku. aku cuma nak tengok kau bahagia. walaupun hati aku sendiri pedih bila kau layan aku macam ni. ntah la. kebahagiaan kau yang selalu aku utamakan. aku cuma nak tengok kau berjaya di saat kawan kawan kau semua berjaya. cukup sekadar kau berterima kasih kepada aku. itu sudah memadai. bukan niat aku untuk mengungkit tapi aku ni manusia biasa yang ada perasaan. maaf. memang aku ni tak sempurna untuk kau. bye

kau!!!!


haih, layan perasaan jom

PELENGKAP HIDUPKU LYRIC

aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
aku bagai bintang yang tak ditemani malam
melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
yang membuat aku tak ingin pergi darimu
*
* teringat janji lamamu kepadaku
teringat aku teringat
teringat saat kau masih ada di sini
temani ku sepanjang hari


bila kau pergi jauh ingatlah aku
bila ku di sampingmu peluk tubuhku
bila kau rindu aku panggil namaku
ku datang menemuimu

peluk erat jasadku jangan lepaskan
tetaplah kau di sini arungi malam
karna hanya dirimu belahan jiwa
pelengkap ku di dunia



................

assalamualaikum. aku sedih sangat. sedih yang teramat amat. dah lama rasanya aku tak meluahkan perasaan aku. maybe dah biasa dengan keadaan sekeliling yang terus menerus menghukum aku. tapi aku bersyukur kerana aku ada teman teman yang sentiasa membantu aku. mereka yang selalu menceriakan hidup aku. hmmm. aku rindu sangat sangat kat kau. aku rindu belaian kau. seriously, aku rindu sangat sangat. tapi aku tahu kau tak pernah peduli pun. aku nak text kau, aku nak kol kau.... tapi kau memang takkan balas pun text aku. aku selalu berharap yang kau adalah jodoh aku. aku sayang kau sampai bila2. aku tak minta pun untuk kau layan aku  sepanjang masa tapi cukup untuk membahagiakan aku. kau mesti bahagia and boleh bergelak tawa ngan kawan kawan kau kan? dan aku cuma mengharapkan mende yang tak pasti terjadi dalam hidup aku. kau adalah lelaki pertama yang pernah hadir untk aku dan aku selalu mengharapkan kau juga menjadi lelaki terakhir dalam hidup aku. tiada apa yang aku harapkan daripada kau melainkan lebih menghargai aku sampai bila bila. dan sentiasa hilangkan kesedihan di wajahku, sentiasa buat aku tersenyum di saat aku memerlukan seseorang. layan aku dengan penuh kasih sayang. gelak bersama sama aku. sedih bersama sama. sekiranya aku dah cukup kuat untuk meneruskan hidup ini, saat itu aku akan berhenti untuk hadir dalam hidup kau. tapi maaf, aku tidak cukup kuat. bila masa itu datang, aku tidak akan mengganggu kau lagi. aku tahu aku merimaskan. maaf, inilah aku. terima kasih sebab kau merupakan kenangan terindah untuk aku.

Wednesday, 7 March 2012

hey! hey! hey!



hey! sape ni??? ishhh! dia lah jantung hati aku. dia jahat ke, baik ke.... aku tetap sayang kau la gile. tiada sape2 pun boleh ganti tempat kau tau tau. huuuu malu  >.<

iloveyouforathousandyears

Tuesday, 6 March 2012

imissyou

serioussly aku sangat sangat rindukan kau. kau sedar tak semua tu? aku nak macam kapel2 lain. so switt dorang kan. bile gf dorang merajok cepat cepat pegi pujuk. yela takot gf dorang tu lari dikebas orang. tapi aku?
aku rindu saat saat dulu. saat saat manis kita bersama. cewahh. ayat nak berkarat karat jiwang kan. betul lah. aku tak tipu pun. aku rindu nak ada moment2 indah dengan kau sekarang. and aku pun tak sure ada lagi tak aku dalam hati kau. "saya just nak awak selalu ada tym saya susah ke senang ke, tym saya sedih.. tapi??? awak je tahu nape awak taknak treat saya macam tu." this is not real of me :((





i love you for a thousand years. kbye 
,