Tuesday, 27 March 2012

time flying fast -.-'

assalamualaikum. apa?? abg nak kawin? haha. so excited woo. tak sabar nak tambah lagi sorang akak tau tau tau. abg aku pun baru je bertunang. and 6 october ni nak kawin da. so mai le ramai ramai datang rumah aku. hee, abg bert nak kawin dah tu. abg kite dah besar la. rasa nya baru semalam dia pakai kan kite baju tym kecik2 dulu. sedih pulak kan. >.< now, dah nak ada anak sendiri dah kan kan?


haha. ni time die bertunang aritu. tu die yang baju oren tu. hish. suke wat muka lah die tu kan kan. taknak la tepek pic banyak2. secreto de amour :)

No comments:

Post a Comment