Thursday, 16 February 2012

DEAR AWAK :)




abdul hafiz adam. nama yang terus setia dalam pemikiran aku. seperti setia nya aku terhadap dirinya. lelaki yang aku kenal 4 tahun lepas yang aku anggap sebagai lelaki terakhir dalam hidup aku. kau lelaki pertama yang berjaya mengubah aku untuk sayang kan seseorang yang bernama lelaki. dari semasa ke semasa, aku belajar untuk menyayangi diri kau. akhirnya aku berjaya untuk sayang kan kau seperti sekarang. dulu, aku selalu mendapat kebahagiaan dari kau. sejahat mana pun kau, aku tetap terus setia berada di samping kau. kau ingat lagi tak? dulu tiap2 malam, kau selalu berjanji nak bawa aku pergi langkawi sebab tu adalah cita2 aku since aku kecik lagi. tapi tu dulu. * dulu2, nenek aku pun anak dara lagi. hehe. masa kian berlalu... kau berubah dari semasa ke semasa. kau dah start jumpa ramai orang baru. kau dah ada ramai kawan2 baru. kau dah ada peminat kau sendiri. aku? kau tolak tepi. kau selalu bagi aku kebahagiaan tapi tak lama pun. kau main2 kan perasaan aku. kau kejam dengan diri aku. kau selalu bg aku air mata. air mata yang selalu menemani aku sebelum aku tidur. masa tu tuhan je tahu betapa aku merindui kau. tapi kau takpernah pun peduli kan semua tu. kau pikir diri kau je. kau takpenah pun gase nak hargai apa yang aku buat slama ni. kau marah aku, kau layan aku macam kau takpernah pun sayang kan aku. disebabkan aku terlalu sayangkan kau, macam2 orang datang kat aku, maki2 hamun aku. salah ke aku ni? aku just pertahan kan apa yang selama ni jadik milik aku. kau? kau takpaham pun apa aku gase. kau terus2 contact perempuan yang betul2 aku benci. kau sakitkan hati aku . dorang cakap macam2 pasal kau. tapi aku? tak nampak pun semua keburukan kau. bagi aku, kau sempurna. eceh. bangga kan? hehe. for a time being, aku sabar ngan perangai kau. setiap hari aku takpernah gase nak bencikan kau. aku terus setia ngan kau. tapi kesetiaan aku, kau takpenah hargai. aku terus sayang, dan untuk selama lamanya sayang kan kau. tapi...... akhirnya aku berpisah sekejap ngan kau. but we re still frends.  kau tahu tak betapa aku merindui diri kau yang sebenar? aku rindu kau manja2 kan diri aku. aku sentiasa nak lihat kau tersenyum saat kau bersama2 aku. everythin' aku rindukan kau. aku taknampak dah betapa buruk nya kau layan diri aku. kau ingat tak? aku pernah berjanji untuk sehidup semati ngan kau dan aku akan selama2 nya ingat janji aku tu. everythin has changed. kau mintak untuk bersama ngan aku kembali. betapa bhagia nya aku ketika itu. seee



cam tu lah happy nya aku. tapi kau still layan aku tak okay jugak. tapi aku akan selama lama nya tunggu kan kau. aku tak peduli kau cakap aku ape pun. untuk selama lama nya hati aku tetap untuk kau. dan
saya akn selama nya menunggu diri awak yang dulu. that's my promises! saya akan selalu sayang dan merindui awak, sayang. i love u until the end :)



nampak tak betapa bhagia nya aku suatu ketike dahulu. bhagiakan aku?

awak.. saya nak awak tahu yang saya takpernah pun curang dengan awak. saya nak awak pegang kata kata saya yang saya akan setia dengan awak. awak lah nyawa saya, dan awak jugak lah jantung hati saya sampai bila bila. :)


No comments:

Post a Comment