Tuesday, 6 March 2012

imissyou

serioussly aku sangat sangat rindukan kau. kau sedar tak semua tu? aku nak macam kapel2 lain. so switt dorang kan. bile gf dorang merajok cepat cepat pegi pujuk. yela takot gf dorang tu lari dikebas orang. tapi aku?
aku rindu saat saat dulu. saat saat manis kita bersama. cewahh. ayat nak berkarat karat jiwang kan. betul lah. aku tak tipu pun. aku rindu nak ada moment2 indah dengan kau sekarang. and aku pun tak sure ada lagi tak aku dalam hati kau. "saya just nak awak selalu ada tym saya susah ke senang ke, tym saya sedih.. tapi??? awak je tahu nape awak taknak treat saya macam tu." this is not real of me :((





i love you for a thousand years. kbye 
,

No comments:

Post a Comment