Monday, 13 February 2012

PENGHARGAAN :)

memandangkan saya ni orang baru dalam arena blogspot ni, maka dengan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada roomate saya kerana dengan usaha beliau lah, indah lah sikit blog saya ni kan. hehe. yes! kau bangga kan sekarang? k takpe. bagi peluang. kehkehkeh. malu le tewww. yewlah. iteww kan dah uwat entry pasal awak. hehehe :)
yela, awak kan ada class pagi esok, tapi sekarang dah pukul 2.00 am but awak sanggup bersengkang mata nak buat blog kite ni kan. *touchin' tak ayat aku. tiada seindah kata kata melainkan terima ksih awak. *ayat macam nak bg kat boyfren pulak. hiks. nanti  saya belanja awak air gedegang, air feveret awak :)



hehe. inilah orang nya. sory, saya amik gambar awak senyap senyap. omey nye ye. hehe. credits to noor anna nasoha. tolong saya lagi ye. saya kan budak baru. lain lah awak tu. kan kan kan? peace ^ ^

2 comments:

  1. gedegang je? hahaha,,mmg sesuai la utk anna.. ^_^
    -ida Teja-
    itew dh follow awak..jom la singgah kat itew lak..
    http://brassgirlz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA. okay okay! bereh. i will follow you :)

      Delete