Tuesday, 14 February 2012

KAWAN KAWAN :)

yuollss! semua orang mesti ada kawan2 kan. hehe. ayat ada macam karangan budak sekolah tak? hehe. biasa la tu. i kan dah lama duduk oversea, opss! so ayat i pun ada macam skema sikit lah kan. so, take it easy k. okay! aku start berhijrah ke uitm london eh salah! uitm lendu ni since 21st may 2010. so, aku pun jumpa lah kawan and roomate yang tak berapa nak best ni kan. hehe. nak mengamuk kan? haha. korang best lah. best gile do. serious best! nampak tak betapa best nye korang. tak dapat nak luah kan thru kata kata. eceh. *muntah hijau biru sekarang


see, macam adik beradik kan
c tasha short. pegi kelas pun dengan die. tido pun  dengan die. bak kata orang, takde die boleh mati woo. haha.  touchin' tak?

amalin the speaky one. keje part time die adalah balik tiap2 minggu.
n muke bajet comel tu, c anna. die ni lah yang selalu kemas2 bilik. n just like mak mak gitu. kehkehkeh.  :)

okay. yang tengah tu aku lah kan.
red one is wan khalidah. serius die sangat matang antare ktorang semua. macam akak lah kan.
yang tutup mulut bajet comel tu, c zureen. 'stress' adalah kawan die :)


okay! korang memang best. sayang korang sampai mati woo. 

No comments:

Post a Comment